Over telefoonwinkel.com

Telefoonwinkel.com is een online winkel zonder fysieke winkellocatie. We adviseren en informeren je over de beste en meest voordelieg telefoons en bieden hierbij handige overzichten per merk samen met onze aanbevelingen.

Naast telefoons kun je ook andere producten in het assortiment vinden die wellicht handig gecombineerd kunnen worden met de aanschaf van een nieuwe telefoon. 

De producten in het assortiment van computerwinkel.com zijn afkomstig van externe partijen. Bestellen via computerwinkel.com kost je exact dezelfde prijs* als wanneer je direct bij deze partij zou bestellen. Ook de leveringstijd, retourregeling en service is exact hetzelfde.

Vragen over een bestelling of retourverzoeken kun je indienen bij de leverancier waar het product door wordt geleverd. Je hebt hier een bevestigingsmail van ontvangen bij je bestelling.

Computerwinkel.com is onderdeel van Newsfactory BV. Wil je met ons in contact komen? Bijvoorbeeld om een persbericht toe te sturen, een voorstel tot samenwerking of een ander verzoek aan ons te doen? Gebruik dan het contactformulier dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Loyaliteitsprogramma’s en kortingsregelingen voorbehouden.